RockFree Pelin tarkistus

Posted on maaliskuu 1, 2014 By

Pelattavuus
RockFree on vain yksi tyypillinen musiikkipeli että saatat löytää Facebookissa kuten Guitar Jumalaa, mutta mitä tekee se erottuu niin paljon, että olen nähnyt on kappaleita, että se tarjotaan. Yli 500 yli kappaleet todellinen taiteilija, että useimmat vivut siellä olisi ainakin kuullut niistä.

134921-rockfree-6998

Peli alkoi hyvin yksinkertainen todella. Luo hahmosi ja sinut hyppäämällä klubin. Sieltä alkaa oman rock-uran. Pelaajat voivat myös lisätä niiden kaistalla tätä peliä kutsumalla heidän ystäviä mukaan matkalle. Tämä peli on oltava niille, jotka ovat ystäviä, jotka rakastavat rock-kappaleita.

Kun olet valmis, peli antaa sinulle luettelon kappaleista, joita voit pelata, jotkut ovat erittäin helppo kun taas toiset ovat todella kovaa. Käytäntö on suositeltavaa, jos pelaajat haluavat kokeilla jotain nopeampaa ja haastavampaa kappaleita. Pelaaja voi myös ladata kappaleita he haluavat pelata. Piirre mielestäni erittäin hyödyllinen musiikin pelejä.

Peli on melko yksinkertainen todella, seuraa tempo ja painaa näppäimistön vastaaviin helmi, joka putoaa pois näytön yläreunassa. Jos pelaajat saavat sen oikein ja tehdä muutama täydellinen osumia, pelaajat voivat kuulla heidän fanit cheer taustalla. Special bonus-tila on myös pelin aikana lyömällä tietty määrä täydellinen osumia. Tämä lisää pelaajien pisteet kappaleita, että ne pelataan.

Muutaman kierroksen peliin, pelaaja voi joskus saada kutsun muiden pelaajien pelata tai haastaa niitä kappaleita. Haluaisin Suosittelemme tahansa pelaajia, jotka pelaavat tätä peliä tehdä niin. Tässä on toinen puoli peli todella tulee nautittavaa, kun on joko laittaa Head to Head kanssa toista pelaajaa tai pelata heidän kanssaan. Peli tarjoaa pelaajille vaiheeseen, jossa pelin kamera zoomaa tai jakaa näytön mukaan, miten kappaleita mennä. Te todella nähdä ihmeitä leikkii toisen pelaajan ja nähdä, kuinka hyvä heidän taidot ovat.

Peliä tekee kuinka hyvä pelaat ja kuinka paljon fanit voi houkutella todella. Tämä peli on melko helppo pisteet ja sisällä vain 30 minuutin, pystyin tasolle jopa 4 tasolle.

Pelaajat voivat myös muokata niiden pelaajien näyttävät, jos ne saavuttivat tarpeeksi rahaa tai fanit jälkeen muutaman kierroksen lavalla.

Graafinen
Ei oikeastaan ​​paras olen nähnyt Facebook pelit, mutta teemat todella sopii ympäristöön hyvin. Rakastan miten kehittäjät tekemistä kamerakulma muuttuu ja miten pelaajien hahmot reagoivat varsinkin kun ottaa täydellinen viimeistely.

Ääni
Tämä on paras osa peliä. RockFree on yli 500 plus kappaleita tässä pelissä ja laskenta. Pelaajat voivat todella rentoutua ja nauttia pelaa musiikin, että he todella haluavat pelata, kun he saavuttavat korkeamman tason. Jotkut parhaista rock-artisti on myös sisällytetty kappalelistan ja johtuen kehittäjien ei ole mikään muu kuin Acclaim, pelaajat voidaan olla varmoja, että kaikki kappaleet ne antoivat ovat laadukkaita ja toivottava niitä itse innokkaasti.

Guitar JumalaakehittäjätPelitarkistus


  1. Mr WordPress sanoo:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *